Geplaatst op 2014-12-19 16:52:41

Prettige Feesten en een Gelukkig 2015!

 

 

 

2014


2014 was een mooi en bewogen jaar! Zo waren wij het jaar begonnen met de lokale beurs Lochristi in stijl! Wegens het grote succes hiervan hebben wij besloten om later in het jaar ook mee te doen aan Green Expo en kort hier op aan de tuindagen van Beervelde! Al deze evenementen bleken een groot succes voornamelijk dankzij jullie! Dit bevestigde ook de goede samenwerking van ons met klanten en leveranciers! Omdat wij nog steeds staan voor kwaliteit en service en jullie dan ook willen bedanken voor het vertrouwen hebben wij ons machinepark een stevige opfrissing gegeven door te investeren in verjonging en uitbreiding van ons machinepark! Zo hebben wij verschillende minigravers vernieuwd en hebben wij verder geïnvesteerd in micro-dumpers, sloopsorteergrijpers, grondboren, rijplaten ,.... Om zo jullie vraag te beantwoorden!

Ook onze voornaamste merken Yanmar en Weidemann hebben geluisterd naar jullie en hebben veranderingen doorgevoerd! Yanmar heeft het SV gamma volledig omgegooid en Weidemann zet grote stappen in de wereld van de verreikers.

2015

2015 belooft weer een prachtig jaar te worden! Zoals altijd zullen wij ons ten volle inzetten om de samenwerking met onze klanten en leveranciers verder te ontwikkelen! Wij zullen verder investeren in ons assortiment en plannen een vernieuwing in het gamma van de knikladers en hoogwerkers ! Verder plannen wij om dit jaar 2 x op de Tuindagen in Beervelde aanwezig te zijn en uiteraard zullen wij met Yanmar weer aanwezig zijn op Matexpo ! Ook willen wij een opendeurdag organiseren en nog veel meer!

Onze agenda waar en wanneer u ons zal kunnen vinden zal telkens tijdig met jullie gecommuniceerd worden!


Hou in januari zeker onze website of facebook goed in de gaten! Want wij komen met een aankondiging van iets volledig nieuw!
 

 

 

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2015 !
 

Het team van Verbauwhede  BVBA.

Johan Verbauwhede            Manya Corbanie             Vadim Verbauwhede
 
Sebastiaan  Vermaercke          Luc Heyman                      Patrick Buyst 

 

Klaar voor de winter?


Tijdens de winterstop blijven wij operationeel voor u! Maak tijdig uw afspraak om uw machine klaar te zetten voor de winter!

Plan uw onderhoud via info@verbauwhede.com tijdens de bouwstop zodat uw machine voorbereid is voor het winterweer en u deze niet hoeft te missen in de drukke periode die volgt!

 

Kan u ons bereiken?


Zoals altijd zijn wij 24/24 7 dagen op 7 te bereiken voor noodgevallen op ons normaal nummer. Echter zullen de kantoren gesloten zijn op volgende dagen:
  • 24 december vanaf 12 uur.
  •  25 & 26 december
  • 31 december vanaf 12 uur
  • 1 & 2 januari

Alle bestellingen voor tijdens of na deze feestdagen zullen telkens op voorhand ter plaatse gebracht worden. Afmeldingen kunnen via mail gebeuren op info@verbauwhede.com.