Geplaatst op 2016-04-05 10:09:33

Kilometerheffing 1 april 2016

 
Beste klant,

Op 1 april 2016 zal België een tolland worden voor vrachtwagens van meer dan 3,5 ton MTM, de reeds gekende KILOMETERHEFFING. Alle vrachtwagens die gebruik maken van de Belgische autosnelwegen en op bepaalde gewest- en gemeentewegen rijden moeten een steeds ingeschakelde On Board Unit hebben en zodus een kilometerheffing moeten betalen.

WAT ZAL ER VERANDEREN VOOR ONZE KLANTEN:
Aangezien we te maken hebben met een overheidstaks kunnen wij spijtig genoeg niet anders dan deze door te rekenen aan onze klanten.
U zal op uw factuur dan ook steeds de reële kost terug kunnen vinden van de nodige transport, onze huidige transportprijzen zullen wij dus niet procentueel aanpassen.

WAT BLIJFT ER GELIJK VOOR ONZE KLANTEN:
Wij blijven een stipte en correcte levering garanderen zodat u steeds optimaal van onze machines gebruik kan maken tijdens uw huurperiode.

WAT KAN U DOEN:
Indien u beschikt over een vrachtwagen kan u zelf de transport voorzien. Beschikt u niet over een vrachtwagen dan kan u oor toestellen lichter als 2500 Kg een geschikte aanhangwagen bij ons huren.

WAT DOEN WIJ ZELF:
Door steeds zo recent mogelijke machines en vrachtwagens in te zetten voor transport, verhuur en verkoop, blijven wij ook streven naar zo een milieuvriendelijk wagen- en machinepark, zodat wij de kosten voor u kunnen beperken tot het meest noodzakelijke.

Bedankt voor uw begrip.
Indien u zelf nog vragen of opmerkingen zou hebben omtrent deze heffing kan u steeds terecht op:
www.viapass.be of www.verbauwhede.com - 09/326.76.60, wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groeten,

Team Verbauwhede.
6-7 en 8 mei is het weer zover! De Tuindagen van Beervelde gaan weer van start! Reserveer alvast uw tickets door hier te klikken.