Geplaatst op 2016-04-05 10:57:14

Tuindagen van Beervelde 2016 6, 7 en 8 mei.

6, 7 en 8 mei is het weer zover!

Hou jullie maar klaar voor de volgende editie van de tuindagen van Beervelde! HET FEEST VAN DE TUIN! Dit jaar is het Thema "La Vie en Rose". Meer hierover kan u lezen op de website van Graaf Renaud De Kerchove.

Zoals het de gewoonte is op de voorjaars-tuindagen van Beervelde gaat de finale van de Beloftevolle hovenier, georganiseerd door de Belgische Federatie Groenvoorzieners, hier door! Deze competitie daagt jonge tuinaannemers uit om 'hovenieren' tot een hoger niveau te brengen. Dit jaar wordt dit evenement door ons extra verwend en zal u onze minigravers van het merk Yanmar in actie kunnen zien! Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen dus!
Wilt u erbij zijn? Vraag dan tijdig uw gratis tickets aan ! Denk er aan om uw naam en het aantal tickets te vermelden die u wenst.
Vraag uw tickets aan

Tot dan!

Omdat het verplicht is om een parkeerverbod aan   te vragen in groot Gent hebben wij sinds kort     verbodsborden in de verhuur! Zo bent u sneller     voorzien van de juiste borden en kan u deze
laten staan tot wij het toestel ophalen!   
   Hoe begin je de lente best als door de tuin op    orde te zetten en te snoeien? Om het lentegevoel    nog meer toe te juichen hebben wij    nu ook deze hakselaar in verhuur! Met de Eliet Major 4s hakselt u zonder problemen takken tot 55mm !