Over Ons

Verbauwhede is een jong dynamisch familie bedrijf in volle expansie.

Een alom vertegenwoordigde naam in de verhuurwereld.

De verhuurfirma werd oorspronkelijk gestart in 1988 onder de naam Thomas Rental BVBA, door wijlen Dhr. Jules Janssens van de firma Skid Steer Center Antwerpen. Dhr. Janssens specialiseerde zich vooral in het in - en uitvoeren van compactladers van het merk Thomas. Door de snelle evolutie en het steeds groeiende marktaandeel van de firma Skid Steer Center Antwerpen, besloot Dhr. Janssens de firma Thomas Rental PVBA over te laten...

De firma werd overgelaten aan een duo van jonge en dynamische mensen die bereid waren de firma Thomas Rental PVBA uit te bouwen tot een bloeiende zaak in de regio Oost - Vlaanderen. Mede door de steun en de vriendschap van Dhr. Jules Janssens is deze firma tot een begrip in haar sector geworden.

De heer Johan Verbauwhede en vennoot is zo begonnen in een gehuurde loods met 6 machines. De markt van hoogwerkers zit in de lift en er werd geïnvesteerd in de aankoop van schaarliften en hoogwerkers. De loods werd te klein en men was genoodzaakt om op zoek te gaan naar een industrieterrein.

In 1994 kocht de firma een perceel naast de gehuurde loods en plaatste er een 600 m² groot gebouw voorzien van burelen op. Kort hierop besloten Dhr. Verbauwhede en echtgenote de zaak zonder vennoot verder te zetten waardoor het bedrijf de naam VERBAUWHEDE NV kreeg. In 2005 werd deze locatie te klein en werd er besloten om de aanliggende percelen te kopen.

Het familiebedrijf bleef met de jaren groeien en kende een voortreffelijke reputatie. Het merk compactladers Thomas is een succes wat leidde tot de investering in specifiek onderhoudspersoneel.

In 2003 zijn wij dealer geworden van knikladers merk ZELIC met een hefvermogen van 700KG tot 1700 KG. Deze stevige structuur die doorheen de jaren is opgebouwd, betekent:

  • Garantie voor zijn klanten
  • Degelijkheid
  • Snelle en correcte levering

In 2010 zijn wij voor de compactladers gaan samenwerken met het merk Bobcat. Hierdoor kunnen wij u nu ook het allombekende merk aanbieden in de verhuur als ook in de verkoop.

in 2013 hebben wij het dealership aangenomen van Yanmar en als vervanger voor het merk Zelic kunnen wij nu Atlas aanbieden. Ook kunnen wij u nu opleidingen aanbieden via onze partner BTV academy.

In 2014 werd er gekozen voor de rechtsstaat BVBA en werden er een heel pak minigravers vernieuwd voor de verhuur!

Verbauwhede is inmiddels uitgegroeid tot een alom vertegenwoordigde naam in de verhuurwereld.

Verbauwhede
Patrick Buyts
Patrick 'patje' Buyst
Transport

info@verbauwhede.com

Luc Heyman
Luc 'lucky' Heyman
Technische dienst

info@verbauwhede.com

Sven De Vos
Sven De Vos
Verhuur & Logistiek

sven@verbauwhede.com

Manya Corbanie
Manya Corbanie
Zaakvoerder

manya@verbauwhede.com

Johan Verbauwhede
Johan Verbauwhede
Zaakvoerder

johan@verbauwhede.com

Vadim Verbauwhede
Vadim Verbauwhede
Commercieel afgevaardige

vadim@verbauwhede.com

Onze diensten

Verhuur

De hoofdactiviteit van Verbauwhede is het verhuren van bouwtoestellen. Zoals hoogwerkers, schaarliften, graafkranen, compactladers, heftrucks, enz...

Verkoop

Naast verhuur doen wij ook verkoop van jonge tweedehandstoestellen, nieuwe toestellen en parts.

Onderhoud & herstellingen

Naast onderhoud van ons eigen toestellen doen wij ook onderhoud van uw toestellen. Maak tijdig een afspraak zodat wij dit kunnen inplannen. Bij dringende herstellingen zullen wij altijd proberen u te depaneren zodat u uw werken direct kan voortzetten. Verder kan u altijd bij ons terecht voor onderdelen van de bekende merken en toestellen zoals Yanmar, Genie, Bobcat, ...

Opleidingen

Om beter in te spelen op uw behoeften werken wij samen met BTV academy en kan u bij ons opleidingen volgen op aanvraag. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor info over de geplande opleidingen. Regelmatig zijn er vrij opleidingsdata beschikbaar voor de opleiding hoogwerkeroperator, graafkraanoperator en heftruckbestuurder.