JCB Hydradig Bandenkraan 110W

Specificaties
Gewicht11343 kg
Max.Reikwijdte8020 mm
Max.Graafdiepte4410 mm
Verticale graafdiepte3540 mm
Hoogte2988 mm
Breedte2420 mm
Meer informatie?
+32 (0)9 326 76 60

De 11ton's bandenkraan van JCB is een uiterst compacte bandenkraan met een uitstekend zicht rondomrond! Dit garandeerd de veiligheid op de werkvloer.

Standaard is onze compacte bandenkraan uitgerust met een 3delige giek waarmee u een uitstekend maximaal graafbereik behaalt en tevens ook heel kort op de kraan kan werken.

Dankzij het lage compacte formaat en lage gewicht maakt de JCB hydradig zich een sterk alternatief op een klassieke 14 tons bandenkraan.

Deze bandenkraan, JCB hydradig 110w haalt een snelheid van 40km per uur en beschikt naast een 3 delige giek ook over een ruime comfortabel cabine voorzien van alle luxe zoals luchtgeveerde verwarmde zetels, airco, radio en 8 werklichten rondom. 

Via de ingebouwde computer kan er handig een keuze gemaakt worden uit de verschillende aanbouwdelen en bestuurders profielen. Hierdoor kan u elke functie apart ingesteld worden.

Deze bandenkraan kan naast de standaard bakken uit gerust worden met een draai kantelstuk(standaard uitgerust met een bomengrijper), sorteergrijper of een kasseibak.

Een graafkraan op banden die uitermate geschikt is voor de compactere werkplaatsen dankzij de 100% binnendraaiende cabine en 3 delige giek.

 

Tip!beschikt over een ruim assortiment aan accessoires!

Interesse om deze machine aan te kopen? Wij specialiseren ons in de verkoop van nieuwe en tweedehands machines.

Om toegang te krijgen tot de prijzen dient u zich in te loggen of registreren.

VIDEO

FOTOGALLERIJ

Wij begeleiden u bij uw bestelling zodat u altijd het juiste toestel ter beschikking hebt!